Page content

Teamuitje

Bijzondere Teamuitjes

We besteden veel tijd en zorg aan onze activiteiten. Onze ervaring is dat je deze dag voor alle deelnemers extra speciaal kunt maken door een bijzondere locatie en een activiteit die je normaal niet zo snel doet. Hierdoor komt iedereen in de juiste sfeer en door een bijzondere ervaring leer je je vrienden nog beter kennen en wordt dit echt een dag om nooit te vergeten.

Kenmerken Teamuitje

De meeste zorg en tijd gaat uit naar de beleving van de deelnemers. Zij zijn op deze dag het middelpunt en bepalen het succes van de dag. Wat kan je van ons verwachten bij de organisatie van deze dag?

  • Bijzondere en originele activiteiten
  • Duurzame en MVO verantwoorde activiteiten
  • Gegarandeerd het meeste plezier
  • Verzekering voor alle deelnemers
  • De leukste begeleiders
  • Horeca èn activiteit geregeld zonder extra kosten
  • Alles via één contact scheelt veel tijd en geregel

Stranduitje of teambuilding als teamuitje

Bij een teamuitje is het even goed om stil te staan bij het doel van de dag. Wat wil je hier als bedrijf uit halen. De stranduitjes zijn vooral bedoeld om plezier te beleven in een ontspannen sfeer zodat je je collega’s eens op een andere manier spreekt en leert kennen. De teambuilding activiteiten hebben ook als basis dat het vooral leuk moet zijn maar er zit nog een extra laag bij. Je leert hier op een spelende manier kennis en vaardigheden te verbeteren die je gebruikt bij het dagelijkse werk.

Offerte teamuitje

stranduitje

Stranduitje

Beleef een sportieve dag op het strand en versterk de betrokkenheid en onderlinge band tussen de collega’s

teambuilding

Teambuilding

Kies het juiste programma om kennis en vaardigheden te oefenen en trainen die belangrijk zijn binnen het bedrijf en die je dagelijks gebruikt.

Populaire Teamuitjes

Onderstaand volgen enkele van de meest uiteenlopende activiteiten ter inspiratie bij de organisatie van een teamuitje. We denken daarnaast graag mee om een activiteit te vinden die aansluit bij het doel van de dag.