Teambuilding voor grote groepen

Ook voor méér dan 200 deelnemers

Teambuilding activiteiten bieden een unieke kans om collega's uit verschillende afdelingen en locaties samen te brengen, wat de onderlinge verbinding en samenwerking bevordert. De energieke sfeer van een grootschalig evenement zorgt voor enthousiasme en motivatie, terwijl iedereen de kans krijgt om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle netwerken op te bouwen. Bovendien laat zo'n grootschalige activiteit zien dat het bedrijf investeert in het welzijn en de tevredenheid van al zijn medewerkers, wat bijdraagt aan een positieve en inclusieve bedrijfscultuur. Het resultaat is een hechter, gemotiveerder en productiever team dat klaar is om samen nieuwe hoogten te bereiken.


Wat niet goed werkt bij grote groepen is stevige competitie. Omdat er maar één winnaar kan zijn, betekent dat ook veel verliezers. Kies voor een activiteit waarbij competitie ondergeschikt is en waar iedereen aan één gemeenschappelijk doel werkt. Iedereen zal je hier dankbaar voor zijn en het zal zorgen voor een grotere verbondenheid onder de medewerkers. 

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

City build

Citybuild

Bouw samen de stad waar je jouw kleinkinderen in wilt laten wonen. Een megaproject dat jouw medewerkers verbindt. 

Chain Reaction

Teams creëren een reeks eenvoudige machines die samen een uitgebreide kettingreactie worden.
Beat the Box zaal overzicht

Beat the Box

Stap in de wereld van "Beat the Box" en bewijs dat jouw team, zelfs onder druk, de ultieme code kan kraken en elk raadsel kan overwinnen!

Urban Challenge

Beleef een avontuurlijke dag vol uitdagingen en creativiteit met de Urban Challenge, georganiseerd op een locatie naar keuze, waarbij teams samen opdrachten uitvoeren en unieke momenten vastleggen!

The Big Picture

Maak een levensgroot schilderij op basis van jullie strategie, missie of producten. Alle deelnemers creëren samen jullie toekomstvisie.

Hier zijn de belangrijkste voordelen van een teambuildingprogramma met grote groepen van meer dan 200 deelnemers.


  • Grootschalige Verbinding: Het brengt een groot aantal collega's samen, waardoor iedereen de kans krijgt om nieuwe mensen te ontmoeten en te verbinden met collega's die ze anders misschien niet zouden ontmoeten. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap binnen het hele bedrijf.

  • Energieke Sfeer: Met zoveel mensen ontstaat er een bruisende en energieke sfeer. De opwinding en het enthousiasme zijn besmettelijk, wat iedereen motiveert en een boost geeft aan het moreel.

  • Brede Impact: Activiteiten voor grote groepen kunnen een breed scala aan vaardigheden en inzichten bieden, wat resulteert in meer diverse en waardevolle leerervaringen voor iedereen.

  • Teambuilding op Maat: Grote teambuildingactiviteiten kunnen in verschillende teams of groepen worden opgedeeld, zodat iedereen kan deelnemen aan activiteiten die het beste bij hen passen. Dit zorgt voor meer gepersonaliseerde en effectieve teambuilding.

  • Gedeelde Herinneringen: Grootschalige evenementen creëren blijvende herinneringen die iedereen met elkaar deelt. Deze gezamenlijke ervaringen versterken de onderlinge banden en de teamgeest op een dieper niveau.

  • Positieve Bedrijfscultuur: Het organiseren van een groot teambuildingprogramma laat zien dat het bedrijf investeert in de tevredenheid en het welzijn van al zijn medewerkers. Dit draagt bij aan een positieve en inclusieve bedrijfscultuur.

Dus, waarom niet gaan voor een teambuildingprogramma voor iedereen tegelijk? Het is een geweldige manier om iedereen samen te brengen, de energie hoog te houden en te zorgen voor onvergetelijke momenten die het hele team dichter bij elkaar brengen!

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.