Beach Olympics

Deelnemers blokarten

In een Olympisch jaar gaat het toch altijd weer extra kriebelen rond de zomer periode. Een deel van de Olympische Eed die sporters afleggen gaat als volgt:

" in the true spirit of sportsmanship, for the glory of sport and the honour of our teams."

Bij onze Beach Olympics staat deze eed centraal.

Beleef met elkaar de olympische spirit. 

Vriendelijke competitie verbindt deelnemers en zorgt voor gezamelijke herinneringen. 

Heerlijk strandprogramma voor een mooie zomer middag

De groep wordt in twee landen opgedeeld. Ieder land bestaat uit teams die tegen de teams uit het andere land gaan spelen. De Beach Olympics beginnen met het maken van een vlag per team. Deze vertegenwoordigd de waarden van het team en wordt bij alle onderdelen getoond aan het andere team.

De teams spelen allerlei verschillende sporten op het strand. Afhankelijk van jullie groep stellen we samen vast welke sporten worden gespeeld tijdens deze Olympische Spelen.

Het hele programma speelt zich af bij één van de strandpaviljoens waar we mee samenwerken. Vooraf overleggen we over het complete programma inclusief beach barbecue met eventueel een mooi strandfeest.


De Beach Olympics zorgen voor een geweldige team spirit als iedereen voor zijn eigen land strijdt. We sluiten het programma af met een sluitingsceremonie en de prijsuitreiking. Daarna kan het feest losbarsten in jullie eigen Holland Beach House.