Outdoor Teambuilding

Geef jouw team een extra boost

Je kunt je team echt een boost geven door een outdoor teambuildingactiviteit te organiseren. Buiten in de frisse lucht en de natuur komen teamleden op een leuke en ontspannen manier samen, wat zorgt voor nieuwe energie en inspiratie. Door samen avontuurlijke uitdagingen aan te gaan, versterk je de onderlinge band en bevorder je teamwork op een speelse manier. Bovendien helpt de natuurlijke omgeving om stress te verminderen en creativiteit te stimuleren. Kortom, een outdoor teambuildingactiviteit is een geweldige manier om een hechter, gelukkiger en productiever team te creëren!


Als je voor een outdoor teambuilding kiest bieden we je een mooi weer garantie. Tot 48 uur van tevoren kan je nog wisselen en kiezen voor één van onze indoor teambuilding activiteiten

Urban Challenge

Ontdek een spannend avontuur met de Urban Challenge, waarbij teams met een tablet en rugzak uitdagende checkpoints en opdrachten voltooien op een locatie naar keuze!

Human Skills

Verken en verbeter essentiële Human Skills met je team tijdens een interactieve en inspirerende teambuilding activiteit!

Values Game

Doe samen de leukste en meest originele opdrachten. Verken tegelijkertijd in teams welk gedrag er bij jullie kernwaarden past.

Formula 1

Ben je klaar om met je team een bijna levensgrote Formule 1-racewagen te bouwen en jouw professionele vaardigheden te testen in een spannende race tegen de klok en andere teams?

Global Festival Game


Doe mee aan het Global Festival Game! Ontdek verschillende muziekpodia, los raadsels op en verzamel punten met je team.

Ibuild

Beleef de unieke teambuildingactiviteit 'ibuild' en verbeter je communicatie- en samenwerkingsvaardigheden in een uitdagende setting, perfect voor managementassistenten en office managers in stedelijke gebieden van Nederland.

Hier zijn de zes belangrijkste voordelen van een outdoor teambuildingprogramma. 


  • Frisse Lucht en Vitamine D: Buitenactiviteiten geven iedereen een gezonde dosis frisse lucht en zonneschijn, wat direct zorgt voor een energieboost en een beter humeur.

  • Avontuurlijke Sfeer: Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan het delen van avontuurlijke ervaringen. Van spannende outdoor games tot uitdagende survivaltochten, het avontuur wacht!

  • Creatieve Denkruimte: In de natuur is er ruimte om vrij te denken en nieuwe ideeën op te doen. Dit bevordert creativiteit en innovatief denken binnen het team.

  • Nieuwe Perspectieven: Buiten de kantooromgeving zie je je collega's in een heel ander licht. Dit helpt om vastgeroeste rollen en percepties te doorbreken en bevordert een open en inclusieve werksfeer.

  • Gezonde Competitie: Outdoor activiteiten lenen zich perfect voor leuke, gezonde competities die de teamgeest en samenwerking versterken, zonder de druk van het werk.

  • Stressvermindering: Natuur en buitenlucht hebben bewezen stressverlagende effecten. Een dagje buiten zorgt ervoor dat iedereen weer ontspannen en opgefrist terugkomt naar kantoor.

Dus, trek die wandelschoenen aan en organiseer een onvergetelijk outdoor teambuildingprogramma! Je team zal je dankbaar zijn voor de unieke ervaring en de positieve effecten die nog lang merkbaar zullen zijn.

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.