Puur voor de lol

Teamuitje om dichter bij elkaar te komen

Een team uitje biedt een geweldige kans om even los te komen van de dagelijkse werkdruk en stress, waardoor iedereen kan ontspannen en plezier kan hebben. Het versterkt de teamgeest en zorgt voor leuke herinneringen, wat de sfeer op de werkvloer positief beïnvloedt. Door samen te lachen en te genieten, ontstaan er sterke onderlinge banden en een gevoel van saamhorigheid, wat uiteindelijk leidt tot een gelukkiger en meer gemotiveerd team. Dus, kies voor een teamuitje die simpelweg leuk is en zie hoe het jullie allemaal dichter bij elkaar brengt!

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

Beat the Box zaal overzicht

Beat the Box

Stap in de wereld van "Beat the Box" en bewijs dat jouw team, zelfs onder druk, de ultieme code kan kraken en elk raadsel kan overwinnen!

Chain Reaction

Teams creëren een reeks eenvoudige machines die samen een uitgebreide kettingreactie worden.

Outbreak

Start je avontuur en red de wereld door het vaccin tegen een synthetisch virus te vinden.

Escape the Maze

Doe mee aan het Global Festival Game! Ontdek verschillende muziekpodia, los raadsels op en verzamel punten met je team.

Drone Control

Maak een stop-motion video op basis van een actueel thema uit jullie organisatie. Bijvoorbeeld een visualisatie van jullie kernwaarden

Formula 1 auto

Formula 1

Ben je klaar om met je team een bijna levensgrote Formule 1-racewagen te bouwen en jouw professionele vaardigheden te testen in een spannende race tegen de klok en andere teams?

La Hacienda

Duik in het mysterie van Roberto Gonzalez' overlijden en ontrafel het spannende verhaal van CSI La Hacienda met jouw team!

Give Backpack

Doe mee met  Give Backpack  en win essentiële items voor een dakloze. Voer  samen met je team unieke opdrachten uit en haal zoveel mogelijk punten.

Hier zijn de zes belangrijkste voordelen van een teambuildingprogramma dat puur gericht is op plezier.


  • Stressvermindering: Even lachen en ontspannen met collega's is de perfecte manier om werkstress te verminderen. Een dag vol plezier werkt als een resetknop voor iedereen.

  • Betere Teamdynamiek: Gezamenlijke leuke ervaringen versterken de onderlinge banden en verbeteren de samenwerking. Iedereen leert elkaar op een andere, informele manier kennen.

  • Verhoogde Moraal: Een leuke activiteit zorgt voor een positieve sfeer en verhoogt het moreel van het team. Gelukkige medewerkers zijn gemotiveerder en productiever.

  • Creatieve Boost: Plezier en lachen stimuleren creativiteit. Een dag vol lol kan nieuwe ideeën en innovatief denken inspireren die later op het werk van pas komen.

  • Verbeterde Communicatie: In een ontspannen setting is het makkelijker om te communiceren en connecties te maken. Dit vertaalt zich naar betere samenwerking en minder misverstanden op de werkvloer.

  • Gezonde Werk-Privébalans: Door tijd te nemen voor plezierige activiteiten, laat je zien dat het bedrijf waarde hecht aan een goede werk-privébalans. Dit helpt medewerkers zich gewaardeerd en gelukkig te voelen.

Dus, waarom niet kiezen voor een teambuildingactiviteit die gewoon leuk is? Het brengt iedereen samen, zorgt voor een positieve werkomgeving en laat zien dat werk ook leuk kan zijn!

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.