Outdoor teambuilding springen

Teambuilding voor fun & verbinding

Geef jouw team een extra boost

Teambuilding is één van de beste investeringen in jouw medewerkers

In een tijd waarin organisaties concurreren om de beste talenten, wordt medewerkersbetrokkenheid steeds belangrijker. Een hoge betrokkenheid verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de loyaliteit en retentie van werknemers. Betrokkenheid en verbinding vergroten is een continu proces. 


Onze aanpak richt zich op het bevorderen van een cultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en graag willen blijven bijdragen aan het succes van het bedrijf. Een goed gekozen teambuilding activiteit kan hier op verschillende manieren aan bijdragen. 


Door middel van interactieve teambuildingactiviteiten stimuleren we open communicatie, vertrouwen en samenwerking. Programma's die persoonlijke en professionele groei ondersteunen, verhogen de motivatie en loyaliteit van medewerkers. Een cultuur van samenwerking en openheid stimuleert innovatie en creatieve probleemoplossing. Onze programma's verbeteren de onderlinge relaties, wat leidt tot efficiëntere samenwerking en hogere productiviteit.


Bekijk onderstaande teambuilding programma's. Fun is de basis en tegelijkertijd wordt de betrokkenheid verbeterd en de onderlinge verbinding versterkt. 

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

Beat the Box

Stap in de wereld van "Beat the Box" en bewijs dat jouw team, zelfs onder druk, de ultieme code kan kraken en elk raadsel kan overwinnen!

Chain Reaction

Teams creëren een reeks eenvoudige machines die samen een uitgebreide kettingreactie worden.

Outbreak

Start je avontuur en red de wereld door het vaccin tegen een synthetisch virus te vinden.

Global Festival Game

Doe mee aan het Global Festival Game! Ontdek verschillende muziekpodia, los raadsels op en verzamel punten met je team.

The Big Picture

Maak een levensgroot schilderij op basis van jullie strategie, missie of producten. Alle deelnemers creëren samen jullie toekomstvisie.

La Hacienda

Duik in het mysterie van Roberto Gonzalez' overlijden en ontrafel het spannende verhaal van CSI La Hacienda met jouw team!

Urban Challenge

Ontdek een spannend avontuur met de Urban Challenge, waarbij teams met een tablet en rugzak uitdagende checkpoints en opdrachten voltooien op een locatie naar keuze!

Give Backpack

Doe mee met het Give Backpack programma en vul rugzakken voor daklozen door samen met je team leuke uitdagingen aan te gaan en essentiële items te verdienen!

Wil je advies over het ideale programma voor jullie? Onze teambuildingcoaches staan voor je klaar.