Oefen vaardigheden voor team ontwikkeling

Train de Human Skills van jullie medewerkers

Ontwikkel essentiële vaardigheden zoals Human Skills

In de snel veranderende bedrijfswereld van vandaag is het cruciaal om de juiste vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te blijven. Bedrijven die investeren in de professionele groei van hun medewerkers zien niet alleen verbeterde prestaties, maar ook een verhoogde betrokkenheid en retentie. Human Skills, ook wel soft skills genoemd, krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Het zijn vaardigheden die lastig te meten zijn, maar een grote impact hebben op hoe teams samenwerken en op de bedrijfscultuur als geheel. Een teambuilding activiteit biedt de veilige en speelse omgeving om deze vaardigheden te oefenen voor iedereen binnen jullie organisatie. 


Welke vaardigheden vallen onder Human Skills?

Onze programma's richten zich op de ontwikkeling van Human Skills (soft skills). Je hebt de harde skills om de taken van je functie uit te oefenen en je hebt de human skills om een betere leider, collega, of mens te worden. Enkele voorbeelden van deze skils die je tijdens een teambuilding programma kunt ontwikkelen. 

Communicatievaardigheden: Effectieve communicatie is cruciaal voor samenwerking en teamprestaties.

Empathie: Verplaats je in iemand anders om de gevoelens en ervaringen te begrijpen.

Aanpassingsvermogen: Bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen en problemen

Samenwerkingsvaardigheden: Efficiënt samenwerken binnen diverse teams en contexten.

Leiderschap: Het vermogen om anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden naar het bereiken van gemeenschappelijke doelen.


Bekijk welke teambuilding activiteiten geschikt zijn om de Human Skills van jouw medewerkers te verbeteren. 

Ibuild

Ibuild laat de kracht van communicatie zien. Je gaat naar huis met praktische tips om jouw team efficiënter te laten samenwerken.

Synergyk

Teams strijden tegen elkaar via een aantal minigames in retro gamehal stijl.

Beat the Box

Teams combineren hun verschillende vaardigheden en vinden creatieve oplossingen om de code te kraken.

Drone Control

Interactief spel waarbij de normen en waarden van de organisatie centraal staan. Versterk en beleef waar het bedrijf voor staat.

Peak Performance

Teams beklimmen in 20 dagen de Everest, overwinnen dagelijkse uitdagingen, analyseren weer- en fitheidsdata, strategiseren tegen rivalen, en verdienen punten door klanten veilig te begeleiden.

Infinite Loop

Een team van spelers wisselt rollen uit de echten wereld om een jonge man die gevangen is in de virtuele wereld te redden.
Team development Leadership Stories

Leadership Stories

Ontdek je leiderschapspotentieel en scherp je vaardigheden aan met 'Leadership Stories', een dynamisch leermiddel dat je via boeiende scenario's uitdaagt om cruciale beslissingen te nemen in een interactieve setting.

Human Skills

Verken en verbeter essentiële Human Skills met je team tijdens een interactieve en inspirerende teambuilding activiteit!

Values Game

Doe samen de leukste en meest originele opdrachten. Verken tegelijkertijd in teams welk gedrag er bij jullie kernwaarden past. 

Wat zijn de voordelen om de Human Skills van jouw medewerkers te ontwikkelen? 


  • Verbeterde communicatie: Effectieve communicatievaardigheden zorgen voor duidelijkere en efficiëntere interacties tussen teamleden, wat de samenwerking en productiviteit verhoogt.

  • Grotere probleemoplossende capaciteiten: Door human skills te ontwikkelen, worden medewerkers beter in staat om creatieve en effectieve oplossingen te vinden voor complexe problemen.

  • Verhoogde klanttevredenheid: Medewerkers met sterke interpersoonlijke vaardigheden kunnen beter inspelen op de behoeften van klanten, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

  • Betere teamdynamiek: Sterke menselijke vaardigheden bevorderen een positieve teamcultuur, waardoor er een betere samenwerking en minder conflicten ontstaan binnen teams.

  • Aanpassingsvermogen: Medewerkers met goed ontwikkelde human skills zijn flexibeler en kunnen zich beter aanpassen aan veranderingen in de werkomgeving, wat cruciaal is in een dynamische markt.

  • Leiderschapsontwikkeling: Door human skills te ontwikkelen, kunnen medewerkers effectievere leiders worden, wat bijdraagt aan een sterkere en meer inspirerende leiding binnen de organisatie.

Wil je advies over hoe je vaardigheden in een activiteit kunt verwerken? Onze teambuildingcoaches staan voor je klaar.